#fbuilder .ui-datepicker-inline { max-width:none !important; } .pbSubmit:hover { background-color: #4CAF50; color: white; } #fbuilder, #fbuilder label, #fbuilder span { color: #00f; } #fbuilder input[type=text], #fbuilder textarea, #fbuilder select { color: #00f; } #fbuilder .ui-datepicker-header { background:#6cc72b ; color:#444; text-shadow:none; }
Vælg en side

OM RACEN

Miniature American Shepherd, blev udviklet i Californien i slutningen af ​​1960’erne med opdræt af små uregistrerede hunde, der blev anset for at være australske hyrde hunde.
Disse hunde blev opdrættet med det formål at opretholde deres lille størrelse, aktiv karakter og store intelligens.

Racen blev først registreret hos National Stock Dog Registry USA i 1980, og blev oprindeligt kaldt Miniature Australian Shepherd.
I begyndelsen af ​​1990’erne havde de opnået landsdækkende popularitet i USA.
Flere klubber promoverede disse små hunde, især da de blev registreret og vist rundt omkring i forskellige klubber for sjældne racerorganisationer.
Den første forældreavl og -registret MASCUSA klub, blev dannet i 1990 og blev indarbejdet i 1993.
Racen trådte ind i AKC Foundation Stock Service som Miniature American Shepherd i maj 2011.
Miniature American Shepherd Club i USA (MASCUSA) er den registrerede hovedorganisation for Minature American Shepherds i den Nationale Amerikanske Kennel Club.

Racen er blevet brugt til besætning af mindre antal får og geder, selv om de også har hjerte til at tackle større opgaver.
Deres lille størrelse blev betragtet med favør, da de lettere kunne avles som husstandsdyr.
De blev særlig populære blandt hestesportere, der rejste til hesteshows, da deres intelligens, loyalitet og størrelse gjorde dem til en fremragende rejseselskab.
På denne måde spredte deres popularitet over hele landet. I dag er Miniature American Shepherd etableret både i USA og rundt omkring i verden.
Det er en race med en unik identitet – en iøjnefaldende, alsidig lille hyrdehund, der passer i ethvert hjem på en gård eller i byen.

Miniature American Shepherd er en hyrdehund, der er udpeget til at blive optaget i Herding Group under den Amerikanske Kennel Club.

Billede 1

Billede 2

Billede 3

KONTAKT OS

Gode faciliteter for varieret seriøs træning for alle hunde

info@traeningshund.dk

+45 40 40 80 49

Lysthøjgård - Vejenbrødvej 14 - 2980 Kokkedal

Man-Fredag: 10.00 til 11.00

12 + 6 =