#fbuilder .ui-datepicker-inline { max-width:none !important; } .pbSubmit:hover { background-color: #4CAF50; color: white; } #fbuilder, #fbuilder label, #fbuilder span { color: #00f; } #fbuilder input[type=text], #fbuilder textarea, #fbuilder select { color: #00f; } #fbuilder .ui-datepicker-header { background:#6cc72b ; color:#444; text-shadow:none; }
Vælg en side

AGILITY

Agility går ud på, at hunden så hurtigt som muligt, og med så få fejl som muligt, skal gennemløbe en fastlagt bane med kombinationer af forskellige forhindringer.
Hunden skal bl.a. springe over forhindringer, løbe slalom, balancere på en vippe og bevæge sig igennem en tunnel.

Agility betyder hurtighed, smidighed og præcision, og det er præcis, hvad der kræves af såvel hund som ejer i agility-sporten, både som konkurrencesport og som varieret træningsform for både hund og ejer.

Agility er oprindelig inspireret af ridebanespringning og går ud på, at hunden skal forcere en “forhindringsbane”, hvor hundeføreren dirigerer hunden ved hjælp af kropssignaler og stemmekommandoer.
Man kan undervejs få fejl og vægringer, og til konkurrence vinder den hund, der har færrest fejl og løber på den hurtigste tid.

Billede 1

Billede 2

KONTAKT OS

Gode faciliteter for varieret seriøs træning for alle hunde

info@traeningshund.dk

+45 40 40 80 49

Lysthøjgård - Vejenbrødvej 14 - 2980 Kokkedal

Man-Fredag: 10.00 til 11.00

13 + 14 =